Cahore Horeca Lederwaren heeft als groot voordeel dat het een private label is. Wij kunnen onze eigen producten produceren, het mooie hiervan is dat wij altijd aan de vraag van de klant kunnen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld een gepersonaliseerd product, dan kan dat. Ook denken wij graag mee in maatwerk, Cahore Horeca Lederwaren is uw ideale partner. 

Over

Cahoré Horeca Lederwaren is onderdeel van Lederwaren Daniëlle, een bedrijf dat beschikt over meerdere lederwaren lijnen.

Al meer dan 40 jaar is Lederwaren Daniëlle een begrip in de wereld van lederen tassen en andere lederwaren. In 1967 zijn wij begonnen met het ontwerpen en fabriceren van kwaliteitstassen, dit werd al gauw een succes en niet veel later hebben wij ons daarom gespecialiseerd in het op grotere schaal importeren en exporteren van lederwaren.

 

We ontwerpen en produceren het grootste gedeelte van ons aanbod helemaal zelf. Onze ervaring en kennis vindt u dan ook terug in de hoogwaardige kwaliteit lederwaren en klein lederwaren. De luxe uitstraling, de perfecte afwerking en de gegarandeerde duurzaamheid, daar staan wij om bekend.

Contact

Telefoon: 0528 233 787
Mobiel: 06 33 309 998
Adres: Handelsweg 6
7921 JR Zuidwolde
KVK-numer: 04065584
BTW-nummer: NL821760476B01